Zaključci sa sastanka Stručne komisije

×

Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in require_once() (line 341 of /home4/psb/public_html/includes/module.inc).

Na sastanku Stručne komisije (prisutno deset predstavnika klubova) donešeni su zaključci:

* Klubovi koji učestvuju na takmičenju " Beogradska letnja liga 2012" da pre početka I kola lige 19.05.2012. do 8,00h predaju komisiji ( predsednik Drobac Boris):
   - takmičarske legitimacije sportista ili potvrdu od PSS-e da su legitimacije u procesu izrade.
   - izjavu overenu i potpisanu od strane ovlašćenog lica  kluba da su sportisti učesnici Lige izvršili lekarski pregled i da su psihofizički sposobni. ( ne stariji od šest meseci)

* Firma "Finis" će na ovoj ligi nagraditi najuspešnije plivače i održati stručnu prezentaciju svojih proizvoda, na kraju IV kola posle proglašenja pobednika. Mole se treneri da prisustvuju ovoj prezentaciji plivačke opreme. 

* Klubovi koji imaju zainteresovane kandidate za  sticanje stručne kvalifikacije u najkraćem roku dostave Plivačkom savezu Beograda, broj istih kako bi se preduzeli dalji koraci sa obrazovnom ustanovom oko realizacije.

* Takođe podsećamo sve klubove koji nisu predali potrebnu dokumentaciju savezu o izvršenom  prevođenju registracije u APR da to učine HITNO!
  Klubovi koji nisu dobili rešenja  mogu dostaviti fotokopiju potvrde od APR da su podneli zahtev.

  Propozicije, satnica i prijavni fail za "Beogradska letnja liga 2012" se nalazi na sajtu PSB.